Jiangsu Caisheng New Energy Technology Co., Ltd.

Bedste solcelle-invertere 2022

Bedste solcelle-invertere 2022 (2)

En solcelleinverter ændrer jævnstrøm (DC) elektricitet til vekselstrøm (AC).Inverteren er en vigtig systemkomponent, fordi solpaneler er designet til at omdanne sollys til DC-energi.Alligevel kræver dit hjem AC for at forsyne al din belysning og apparater.Solcelle-inverteren omdanner den jævnstrøm, der produceres af solpanelerne, til 240V AC-elektricitet, som derefter kan bruges af ejendommen/husstanden, eksporteres til nettet eller opbevares i et solcellebatterilagersystem.

Bedste solcelle-invertere 2022(5)

1. Solen skinner på solpanelerne og genererer jævnstrøm (DC).
2. DC-elektriciteten føres ind i en solcelle-inverter, der konverterer den til 240V 50Hz AC-elektricitet.
3. 240V AC-elektriciteten bruges til at forsyne apparater i dit hjem.
4.Overskydende elektricitet føres tilbage til hovednettet.

Hjemmebatteri og hybridsystemer bliver også mere populære, men batterier er stadig under udvikling, og de fleste solcelleanlæg har stadig brug for en dedikeret solcelle-inverter.

Den største fordel ved et mere omfattende solcelleanlæg er, at det vil være nemt at tilføje et solcellebatteri, udnytte din solcelle-inverters kapacitet fuldt ud og generere mere strøm i løbet af dagen, så du ikke er så afhængig af nettet elektricitet.Du kan begynde at få mest muligt ud af dit solcelleanlæg ved at installere et solcellebatteri, som Tesla Powerwall 2.

Mange solar inverter-produkter har også en Wi-Fi-skærm, som giver dig realtidsdata om den genererede solenergi.Det er endnu bedre, når du har et kraftigt solpanel, der kan måle den energi, der bruges til at producere elektricitet.

Hvad bruges en inverter til?

Ethvert solcelleanlæg skal have solcelle-invertere.De udfører to væsentlige opgaver:

Konvertering fra DC til AC

Alle solpaneler genererer jævnstrøm (DC), som skal omdannes til vekselstrøm (AC), den type elektricitet dit hjem kan bruge af en solcelle-inverter.

Maksimal Power Point Tracking (MPPT)

Mængden af ​​sollys og solpaneltemperatur, der påvirker hvor godt solpaneler fungerer, ændrer sig i løbet af dagen.Det indebærer, at den spænding og strøm, som et solpanel kan producere, også kan ændre sig konstant.Solcelle-inverteren vælger dynamisk blandingen af ​​de to, der vil give den maksimale elektricitet ved hjælp af en proces kendt som Maximum Power Point (MPP) tracking.

Kriterier, der bruges til at vælge de bedste solcelle-invertere

At vælge en solcelle-inverter kan opnås ved at undersøge følgende kriterier.

1.Effektivitet, kvalitet og pålidelighed
2. Service & support
3. Monitorin
4. Garanti
5.Funktioner
6. Omkostninger
7.Størrelsesmulighed

Solar inverter teknologier

String invertere

Den mest almindelige type solcelleinverter, der bruges i solpanelsystemer til boliger, er strenginverteren, fordi hver installation typisk kræver en.Flere solpanelstrenge forbindes til en enkelt inverter.Derefter, til husholdningsbrug, omdanner den DC til AC.

Bedste solcelle-invertere 2022(4)

Mikro invertere

Hvert solpanel har brug for en lille inverter kaldet en mikroinverter for at maksimere sin effekt på modulniveau.Selv med delvis skygge genererer hvert solpanel stadig mere elektricitet.Hvert panels spændingsudgang er optimeret ved hjælp af en mikroinverter for at maksimere output.Da hver mikro-inverter er forbundet med en anden, bliver systemet ved med at konvertere DC til AC, selvom en mikroinverter fejler.

Bedste solcelle-invertere 2022(3)

Centrale invertere

Selvom de er større og kan understøtte mere end én streng i stedet for kun én, ligner de meget strenginvertere.

I modsætning til strenginvertere er strengene indeni forenet til en bix, hvor DC-strømmen bevæger sig mod den centrale inverterboks, hvor den omdannes til AC-elektricitet.Disse tjener primært forretningsformål frem for hjemlige formål.Disse er typiske for kommercielle faciliteter og solfarme i brugsskala.

Batteri baseret inverter

En batteribank er nødvendig for at batteriomformere kan fungere.Den omdanner batteribankens DC-elektricitet til AC-energi.De kan levere strøm selv under en strømafbrydelse som hybride invertere.Batteriinvertere har den ulempe, at de forstyrrer telefon-, radio- og tv-modtagelsen på grund af deres summende støj.Installation af sinusbølger vil hjælpe dig med at reducere interferens.

Power optimizer

Power optimizers kan installeres i systemer med strenge af paneler og en strenginverter, selvom de ikke er invertere.Ligesom mikroinvertere sikrer de, at outputtet fra de resterende solpaneler i strengen ikke bliver påvirket, hvis et af panelerne er skyggefulde, snavsede eller fejler på anden måde.

Solcelleanlæg og nødvendige invertere

Netbundne invertere er beregnet til netbundne solcelleanlæg, den mest almindelige systemtype.Når det er nødvendigt, importerer de forsyningselektricitet fra nettet og opretholder en tovejs-interaktion med det og eksporterer solenergi til det.

Hybride invertere fungerer med hybrid solcellesystemer, også kendt som multi-mode invertere, batteri-klare invertere eller solar-plus-lagringssystemer.De kan oplade og trække elektricitet fra et batteriarrangement og har samme funktionalitet som en grid-tie-inverter.

Off-grid invertere bruges i off-grid solcellesystemer, også kendt som helt uafhængige solenergisystemer, til at levere backup strøm under netafbrydelser.
En off-grid inverter kan ikke kobles til nettet og skal have en batteribackup for at fungere.


Indlægstid: 30. november 2022